Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Gould Campbell maakt deel uit van de Symington-groep, samen met Warre & Ca., S.A., W. & J. Graham & Co., Silva & Cosens Lda., Smith Woodhouse en Quarles Harris. Het bedrijf werd in 1797 opgericht en heeft een lange geschiedenis op het gebied van kwaliteitsport. Ze maken nog steeds goede wijn, zoals vaak wordt bewezen bij blindproeven, maar zijn, ten onrechte, gedegradeerd naar de categorie van minder goede merken. Zelfs bij de PR-afdeling van Symington worden ze beschreven als een van de tweederangs merken.
Het is waar dat Gould Campbell over het algemeen niet dezelfde klasse heeft als de topmerken van Symington (Dow, Graham en Warre), maar als ze aan de kant worden geschoven als middelmatig, loopt u enkele zeer goede portwijnen mis. In tegenstelling tot de zojuist genoemde topmerken, wordt ongeveer 92 procent van de productie van Gould Campbell gemaakt van gekochte druiven. Deze komen vaak van kleine, traditionele boerderijen, waar verschillende druivensoorten op een rij staan. Het is dus onmogelijk om vast te stellen welke soorten gebruikt zijn. De resterende 8 procent komt van Quinta de Santa Magdalena in de Rio-Tortovallei. Deze boerderij is slechts 8 hectare groot en is opnieuw beplant volgens het plan van de Wereldbank: blokbeplanting op patamares.